Fördelar med A Society

Tillgång till de bästa uppdragen

Somliga lockas av att jobba inom stora bolag med möjlighet att jobba internationellt i olika projekt och miljöer. Andra brinner för produktutveckling, eller drivs av att ta tekniken så långt det går. Hos våra kunder får du möjlighet att göra allt detta, och mycket mer.

Våra största kunder finns främst inom telekom-, fordon- och försvarsindustrin idag, men vi levererar även till mindre produktutvecklande bolag.

Då vi är något av experter på att hitta udda roller och kompetenser blir vi mer än ofta tillfrågade att lösa den typen av kompetensbehov hos våra kunder. Här förmedlar vi ofta specialister inom mjukvaru- och systemutveckling, elektronik- eller beräkning, projektledning, teknikinformation eller mekanikkonstruktion.

 

Fokuserad säljkraft

Våra kundansvariga säljare har två kunder – DU, och kunden. Båda behövs för en lyckad affär. Dessutom har A Society skapat utrymme för agenter i sin organisation. Du får en person som är din huvudkontakt på A Society, någon du bygger en långsiktig relation med, som vet vem du är och vart du är på väg och som känner till dina mål och drömmar. På A Society finns det två vägar för konsulten ut på marknaden – dels via våra kundansvariga säljares nätverk och dels via agenterna som ger fullt fokus på dig i din karriärutveckling.

Om vi inte tror att du passar för ett visst uppdrag kommer vi att säga det samt motivera varför och vi kommer att hjälpa dig att hitta något annat. Vi vill bidra till din personliga utveckling och det gör vi genom att aktivt lyssna på dig och förstå vad du kan och vart du vill. Vi kan våra kunder, vi kan marknaden och vi ser till att lära känna dig. På så vis kan vi vara säkra på att göra rätt affär, gång på gång.

 

Mindre administration, mer tid till annat

Ibland kan steget till eget företagande kännas stort. Förutom en upplevelse av minskad trygghet att gå från en anställning till att vara sin egen, kan ansvaret för ekonomi och juridik för det egna bolaget, fakturering och avtal kännas alltför stort och svårt eller helt enkelt alltför tidskrävande.

Vi har stor erfarenhet av och kunskap om hur de stora bolagen fungerar och vi har rutiner på plats för att hantera avtal, fakturering och annan administration som kan krävas när du har stora företag som kund.
Du kan fokusera mer av din tid på det du är bäst på, nämligen ditt specialistområde, så hjälper vi dig med avtalen och fakturering till kund. När du jobbar via A Society får du mer tid över till det du själv vill syssla med. 

 

Personlig karriärsrådgivning

Ibland vill du som konsult säkert kunna bolla tankar om hur din karriär och ditt yrkesliv skulle kunna utvecklas. Det behöver inte handla om att fatta stora beslut, utan bara att ha någon att diskutera olika möjligheter med. Vi på A Society ser det som en självklarhet att hjälpa dig i din utveckling, oavsett om det handlar om ditt nästa uppdrag eller funderingar kring att byta bransch eller tankar på vart marknaden är på väg, din ekonomiska situation eller något annat som rör ditt yrkesliv.

Inom A Society är vi bra på allt som har med kompetensutveckling att göra – vi vet var man kan hitta de bästa konsulterna och dina branschkollegor, vi förstår hur vi ska attrahera dem och vi inser värdet av att vidareutvecklas. Vår förståelse för egenföretagandet och konsultlivet ger oss stort försprång när vi ska prata med kunderna, vi vet vad egenföretagarna kan erbjuda och vad som är viktigt för dem. Precis som vi verkligen kan och förstår våra kunder.
Våra kontakter, vår erfarenhet och vår kunskap om teknikbranschen och egenföretagande, gör oss till en oöverträffad partner att bolla med.

 

Att vara egenföretagare

När man har jobbat några år och hittat sin nisch och landat i vad det är man tycker är roligast, brukar tanken om att driva eget företag dyka upp, att bli sin egen. Hur skulle det funka? Hur går det till? Hur hittar man uppdrag? Vem anlitar egenföretagare? Frågorna kan vara många. Vi bollar gärna dina tankar om eget företagande. Kontakta gärna oss.

Att starta företag är inte särskilt krångligt och tar inte så lång tid. I stort sett all information som behövs för att starta eget finns under www.verksamt.se – där har Skatteverket, Bolagsverket och Tillväxtverket samlat all nödvändig starta eget-information.
Om du redan har ett företag, men inte har kommit igång med att leta eller skaffa uppdrag ännu, då kan vi på A Society hjälpa dig. Både genom att komma framåt med tankarna kring vad för slags uppdrag du bör försöka få och genom att faktiskt leta efter just de uppdragen.