Göteborg

Mats Sonesson

Mats Sonesson

KAM/Försäljning

Mats gillar känslan att nå uppsatta mål, såväl på arbetet som inom idrotten och assisterar gärna andra för att de ska nå sina mål. Utmaningarna kring hantering av kompetens fångade Mats intresse redan på universitetet och Mats har sedan dess arbetat med affärer inom konsultbranschen genom att lyckas matcha behov med rätt kompetens. Mats hävdar att det bara finns en sak du måste göra varje dag.

Anders Aadland

Anders Aadland

KAM/Försäljning

Anders har lång erfarenhet inom produktion och försäljning. Han är ärlig med vilja och ambition att förbättra situationer. Bra medmänniska med varma värderingar. Anders är en person med hög grad av empati och sympati. Han ser till att alla mår bra. Viktigaste på jobbet är att man har roligt.

Jens Wetterlin

Jens Wetterlin

KAM/Försäljning

Jens är en före detta  inredningsdesigner med flerårig erfarenhet från affärsutveckling och försäljning. Han är social, målinriktad och ser alltid till att ha kundens bästa i fokus oavsett vilka frågor det gäller. Han har ett stort personligt nätverk och efter flera år inom konsultbranschen god inblick i en konsults vardag. Efter år av arbete utomlands har Italien och italienare en speciell plats i hans hjärta, på gott och ont tillägger han. Fritiden ägnar han åt diverse idrotter, sin familj samt mat.

Daniela Jankulovski

Daniela Jankulovski

Partner Manager

Daniela är en positiv lagspelare som alltid möter dig med ett leende! Hon älskar utmaningar, motiveras av att nå uppsatta mål samt skapa långsiktiga relationer och drivs av följande värderingar: empati, ärlighet, lyhördhet, delaktighet och engagemang.

Göteborg

C/O Coworking Office,
Anders Carlssons gata 14,

417 55 Göteborg