Kontakt

Thomas Goreus

Thomas Goreus

VD Sverige & Koncernchef

Thomas är en orädd halvdansk med mottot "bättre att göra fel än att inte göra någonting alls". Som den obotlige optimist han är ser han möjligheter i alla situationer. Thomas är en professionell nätverkare - alltid angelägen om att skapa en bra affär för alla parter.

Per-Ola Malm

Per-Ola Malm

vVD & VD Danmark

Per-Ola är kontrasternas människa. Han är en affärsdriven strateg, men drar sig inte för att hugga in i operativt arbete. Kreativ och strukturerad. Känner sig lika hemma i Sverige som i Danmark. Med glimten i ögat och nära till skratt är Per-Ola en internationell tillgång för kunder, konsulter och medarbetare.

Sami Bask

Sami Bask

Regionchef Stockholm

Sami har jobbat med ledarskap och försäljning i närmare 17 år och är en person som drivs av det personliga mötet. Att vara i hetluften och träffar kunder för att diskutera fram lösningar som kommer till nytta för både A Society som leverantör och A Societys kunder är något Sami trivs med. Förutom Stockholmsmarknaden där Sami varit verksam sedan 1998 har han också jobbat med outsourcingprojekt i och till framförallt Ryssland, Estland och Indien.  

Matiss Zervens

Matiss Zervens

Affärsområdeschef R&D Stockholm

Matiss tycker det är viktigt att se till helheten. Dessutom har han förmågan att i helheten även se detaljerna och det som saknas. Detta gör att Matiss har ovanligt bra koll på både stort och smått - inte helt oviktiga egenskaper i komplexa projekt.

Mats Sonesson

Mats Sonesson

KAM/Försäljning

Mats gillar känslan att nå uppsatta mål, såväl på arbetet som inom idrotten och assisterar gärna andra för att de ska nå sina mål. Utmaningarna kring hantering av kompetens fångade Mats intresse redan på universitetet och Mats har sedan dess arbetat med affärer inom konsultbranschen genom att lyckas matcha behov med rätt kompetens. Mats hävdar att det bara finns en sak du måste göra varje dag.

Ann Kryhl

Ann Kryhl

HR- & Nätverkschef

Ann är en person som ser till att njuta av det dagen har att ge. Målinriktad som hon är ger hon sällan upp, och försöker alltid se lösningar istället för problem. Hon är förälskad i nätverket och dess kraft med en förkärlek för sociala medier. Hon är lagbyggaren som kan identifiera den bästa startelvan givet en viss situation.  Ann axlar gärna flera roller samtidigt, både som fartfylld mamma, HR och VP IT samt föreläsare.

Lars Hallberg

Lars Hallberg

KAM/Försäljning

Lars är både nyfiken och envis. Det innebär att han gärna antar nya utmaningar, dessutom ger han sig inte förrän uppdraget är löst till allas belåtenhet. Lars har en stor passion för teknik, försäljning och ledarskap och har alltid nära till ett skratt.

Erik Allard

Erik Allard

KAM/Försäljning

Erik är en kille som tar höjd. Inte bara för att han ständigt flyger mellan Visby och Stockholm, utan snarare för att han inte nöjer sig med annat än högsta kvalitet i sitt arbete. Han är professionell och förtroendeingivande och är inte rädd för att hantera eventuella problem. 

Tomas Lanneborn

Tomas Lanneborn

KAM/Försäljning

Tomas gillar att skapa sunda affärer för alla inblandade och älskar att leverera både i affärslivet så som i privatlivet. Att jobba med försäljning ser han som ett stort plus då han gillar den sociala biten mellan människor. På fritiden ägnar han sig att skjutsa och hämta hans två döttrar som tränar och tävlar i konståkning 5-6 dagar i veckan. Ett snabbare träningspass på gymmet hinner han också med innan arbetsdagen börjar. 

Stefan Ristic

Stefan Ristic

Agent

Stefan är en sportintresserad person, som framförallt gillar Boxning och Fotboll. Inom boxning har han lärt sig att ta emot slag och slå tillbaka vilket innebär att han gillar utmaningar i arbetet, uthållig och ger inte upp tills uppdraget är slutfört. Inom fotbollen lärde han sig att jobba i team vilket betyder att han är en team player, hjälpsam samt resultatinriktad. 

Per-Anders Jacobsson

Per-Anders Jacobsson

Regionchef Linköping

Per-Anders gillar uttrycket ”win-win”, och tänker alltid på båda sidor i affären. Riktigt nöjd är han när konsulten får sitt drömuppdrag och kunden samtidigt erbjuds den bästa konsulten för uppdraget. Kan han sedan avsluta med att laga en gourmetmiddag, baka sju sorters matbröd eller påta i trädgården är dagen fulländad.

Marcus Ekbäck

Marcus Ekbäck

KAM/Försäljning

Marcus är ambitiös och entusiastisk, och tycker om att skapa värde tillsammans med kunder, partners och kollegor. Han är ansvarstagande i stort och smått, och är därför angelägen om att hitta lösningar som gör både kunder och konsulter genuint nöjda. Förutom att umgås med sin stora familj gillar han att träna och försöker få till flera pass i veckan med främst löpning, tennis och squash.

Christian Ohlsson

Christian Ohlsson

KAM/Försäljning

Christian har lång erfarenhet från försäljning i konsultverksamheter. Han är en energisk och social prick som inte vilar på hanen, utan ser till att det händer saker.

Han ägnar fritiden åt familj, träning och att sprida glädje med musik i sitt egna band.

Jonas Sjöbom

Jonas Sjöbom

KAM/Försäljning

Jonas är en social och öppen person. Har arbetat en stor del av sin yrkeskarriär i Brasilien och har lärt sig att både uppskatta och se annorlunda på saker och ting. Den erfarenheten och hans vilja att alltid lära sig mer gör det extra inspirerande att arbeta med honom. Omvärldsbevakning är en av hans största intressen då Sverige enligt Jonas ofta är för litet i det stora hela. Reser gärna och så ofta det går med sin familj och spelar gärna en tennis match eller en golfrunda när tid ges.

 

Therese Bengtsson

Therese Bengtsson

Agent

Therese är en kreativ person som alltid har ett leende på läpparna, oavsett om det är i mötet med nya kontakter eller i boxningsringen. Hon älskar att hjälpa människor i sin närhet, ser utmaningar som något spännande, och motgångar som ett sätt att utvecklas. Det är i mötet med andra människor, konsulter, kunder eller kollegor som Therese tror utvecklingen är som störst. 

Sofie Magnoy

Sofie Magnoy

Marknad & Kommunikation

Sofie är personen som hela tiden ligger steget före. Det gäller både på jobbet och när hon tävlar i Triathlon. För Sofie är det inte konstigare att vrålcykla till jobbet i full Tour de France-mundering, än när vi andra släpar oss till kaffemaskinen. Valspråk: svettas man inte är det inte värt att anstränga sig för. 

Santanu "Shawn" Gupta

Santanu "Shawn" Gupta

Chief Delivery Officer

Shawn har bott och arbetat i Silicon Valley i 24 år. Hans motto är att förändring inte bara är oundvikligt, utan det är också nyckeln till innovation. Han vill utforska allt som kan utforskas, uppfinna allt som kan uppfinnas och ändra vad som behöver ändras för en bättre framtid.

Jennie Flodin

Jennie Flodin

Nätverksansvarig Linköping

Jennie är civilekonomen som brinner för relationsbyggande. Hon ser till nyttan i allt hon gör och är inte nöjd förrän hon fått det resultat hon eftersträvat. Med stor känsla för affären och relationen är målet att hitta den optimala lösningen för alla parter. Att variera yrkesrollen med mammarollen och rollen som gruppträningsinstruktör gör bara livet mer komplett.  

Carina Jonsson

Carina Jonsson

Sälj- och marknadsassistent

Carina är en social person som gärna knyter nya kontakter, privat som i arbetslivet. Carina ställer alltid upp för kollegorna, kanske för att hon är något av en problemlösare och uppskattar variation i arbetet. Med sin positiva personlighet är hon en sann glädjespridare för alla i hennes omgivning. När Carina vill koppla av tar hon gärna en Power walk och njuter av naturen.

Karin Havsjö

Karin Havsjö

Ekonomichef

Karin älskar utmaningar. Möjligen förklarar detta varför hon ägnar en stor del av sin vakna tid åt barfotalöpning och siffror. För att få variation i vardagen möblerar hon om, eller cyklar en annan väg till jobbet och har som motto att allt kan förändras till det bättre. Hon bidrar ofta med annorlunda och kreativa infallsvinklar.

Anja Bränd

Anja Bränd

Faktureringsansvarig

Anja gillar siffror och löpning, både tillsammans och var för sig. Inte helt oväntat kan man se henne springa omkring i nordvästra Skåne, annars sitter hon på kontoret i Malmö och hanterar all fakturering och där snackar vi många siffror!

Ulrika Landström

Ulrika Landström

Marknad- och nätverkskoodinator

Ulrika har alltid nära till leendet och ser det mesta i positiv anda. Genom sin långa erfarenhet inom konsultvärlden i kombination med hennes sociala personlighet skapar hon ständigt nya kontakter. Hon gillar att ha många bollar i luften, både som administratör och jonglör. Ulrika ägnar sig gärna åt träning i olika former och åker gärna på olika träningsresor. När lugnet från de norrländska rötterna gör sig påmind kopplar hon gärna av med en bra deckare.

Hanna Appelgren

Hanna Appelgren

Assistent

Hanna är en kreativ tjej som gillar att ha många bollar i luften. Hon varvar ekonomiska termer och marknadsaktiviter med småbarnsliv och renoveringskaos. Hanna gillar utmaningar både på jobbet och på fritiden och trivs som allra bäst när hon har fullt upp och mycket människor runt omkring sig.

Barbara Rufer

Barbara Rufer

Säljassistent, USA

När Barbara inte ser till att pappersarbetet är i ordning eller allt annat administrativt arbete är på plats tycker hon om att vandra i en av Kaliforniens många parker och upptäcka naturen. Hennes nästa utmaning är att bestiga Mount Shasta. När det är dåligt väder läser hon gärna en bra bok.

Anders Aadland

Anders Aadland

KAM/Försäljning

Anders har lång erfarenhet inom produktion och försäljning. Han är ärlig med vilja och ambition att förbättra situationer. Bra medmänniska med varma värderingar. Anders är en person med hög grad av empati och sympati. Han ser till att alla mår bra. Viktigaste på jobbet är att man har roligt.

Jens Wetterlin

Jens Wetterlin

KAM/Försäljning

Jens är en före detta  inredningsdesigner med flerårig erfarenhet från affärsutveckling och försäljning. Han är social, målinriktad och ser alltid till att ha kundens bästa i fokus oavsett vilka frågor det gäller. Han har ett stort personligt nätverk och efter flera år inom konsultbranschen god inblick i en konsults vardag. Efter år av arbete utomlands har Italien och italienare en speciell plats i hans hjärta, på gott och ont tillägger han. Fritiden ägnar han åt diverse idrotter, sin familj samt mat.

Erica Nilsbäcken

Erica Nilsbäcken

Försäjning

Erica är en social och positiv person, hon har nära till skratt och är duktig på att se lösningar och möjligheter där andra ser problem, En utpräglad vinna-vinna mentalitet präglar hennes arbete och hon tror stenhårt på att samarbete är den bästa vägen för framgång. Utanför arbetstid hittar du henne oftast i stallet, i trädgårdslandet eller i soffhörnet med en god bok.

Daniela Jankulovski

Daniela Jankulovski

Partner Manager

Daniela är en positiv lagspelare som alltid möter dig med ett leende! Hon älskar utmaningar, motiveras av att nå uppsatta mål samt skapa långsiktiga relationer och drivs av följande värderingar: empati, ärlighet, lyhördhet, delaktighet och engagemang.

Paul Barone

Paul Barone

Head of Sales

Paul resides in the Lone Star State of Texas and has lived there for the past 35 years. He moved to Texas from New York and has worked primarily in the Telecommunications Industry providing wireless and wire line communications before moving into the Staff Augmentation industry in 2011. Paul brings over 25 years of sales and management experience and is excited to work for A Society Group as there new Head of Sales, U.S.