Linköping

Per-Anders Jacobsson

Per-Anders Jacobsson

Regionchef Linköping

Per-Anders gillar uttrycket ”win-win”, och tänker alltid på båda sidor i affären. Riktigt nöjd är han när konsulten får sitt drömuppdrag och kunden samtidigt erbjuds den bästa konsulten för uppdraget. Kan han sedan avsluta med att laga en gourmetmiddag, baka sju sorters matbröd eller påta i trädgården är dagen fulländad.

Marcus Ekbäck

Marcus Ekbäck

KAM/Försäljning

Marcus är ambitiös och entusiastisk, och tycker om att skapa värde tillsammans med kunder, partners och kollegor. Han är ansvarstagande i stort och smått, och är därför angelägen om att hitta lösningar som gör både kunder och konsulter genuint nöjda. Förutom att umgås med sin stora familj gillar han att träna och försöker få till flera pass i veckan med främst löpning, tennis och squash.

Jonas Sjöbom

Jonas Sjöbom

KAM/Försäljning

Jonas är en social och öppen person. Har arbetat en stor del av sin yrkeskarriär i Brasilien och har lärt sig att både uppskatta och se annorlunda på saker och ting. Den erfarenheten och hans vilja att alltid lära sig mer gör det extra inspirerande att arbeta med honom. Omvärldsbevakning är en av hans största intressen då Sverige enligt Jonas ofta är för litet i det stora hela. Reser gärna och så ofta det går med sin familj och spelar gärna en tennis match eller en golfrunda när tid ges.

 

Jennie Flodin

Jennie Flodin

Nätverksansvarig Linköping

Jennie är civilekonomen som brinner för relationsbyggande. Hon ser till nyttan i allt hon gör och är inte nöjd förrän hon fått det resultat hon eftersträvat. Med stor känsla för affären och relationen är målet att hitta den optimala lösningen för alla parter. Att variera yrkesrollen med mammarollen och rollen som gruppträningsinstruktör gör bara livet mer komplett.  

Carina Jonsson

Carina Jonsson

Sälj- och marknadsassistent

Carina är en social person som gärna knyter nya kontakter, privat som i arbetslivet. Carina ställer alltid upp för kollegorna, kanske för att hon är något av en problemlösare och uppskattar variation i arbetet. Med sin positiva personlighet är hon en sann glädjespridare för alla i hennes omgivning. När Carina vill koppla av tar hon gärna en Power walk och njuter av naturen.

Erica Nilsbäcken

Erica Nilsbäcken

Försäjning

Erica är en social och positiv person, hon har nära till skratt och är duktig på att se lösningar och möjligheter där andra ser problem, En utpräglad vinna-vinna mentalitet präglar hennes arbete och hon tror stenhårt på att samarbete är den bästa vägen för framgång. Utanför arbetstid hittar du henne oftast i stallet, i trädgårdslandet eller i soffhörnet med en god bok.

Linköping 
Teknikringen 10
583 30 Linköping
Sverige

+46 13 474 8000