Malmö

Thomas Goreus

Thomas Goreus

VD Sverige & Koncernchef

Thomas är en orädd halvdansk med mottot "bättre att göra fel än att inte göra någonting alls". Som den obotlige optimist han är ser han möjligheter i alla situationer. Thomas är en professionell nätverkare - alltid angelägen om att skapa en bra affär för alla parter.

Per-Ola Malm

Per-Ola Malm

vVD & VD Danmark

Per-Ola är kontrasternas människa. Han är en affärsdriven strateg, men drar sig inte för att hugga in i operativt arbete. Kreativ och strukturerad. Känner sig lika hemma i Sverige som i Danmark. Med glimten i ögat och nära till skratt är Per-Ola en internationell tillgång för kunder, konsulter och medarbetare.

Ann Kryhl

Ann Kryhl

HR- & Nätverkschef

Ann är en person som ser till att njuta av det dagen har att ge. Målinriktad som hon är ger hon sällan upp, och försöker alltid se lösningar istället för problem. Hon är förälskad i nätverket och dess kraft med en förkärlek för sociala medier. Hon är lagbyggaren som kan identifiera den bästa startelvan givet en viss situation.  Ann axlar gärna flera roller samtidigt, både som fartfylld mamma, HR och VP IT samt föreläsare.

Christian Ohlsson

Christian Ohlsson

KAM/Försäljning

Christian har lång erfarenhet från försäljning i konsultverksamheter. Han är en energisk och social prick som inte vilar på hanen, utan ser till att det händer saker.

Han ägnar fritiden åt familj, träning och att sprida glädje med musik i sitt egna band.

Therese Bengtsson

Therese Bengtsson

Agent

Therese är en kreativ person som alltid har ett leende på läpparna, oavsett om det är i mötet med nya kontakter eller i boxningsringen. Hon älskar att hjälpa människor i sin närhet, ser utmaningar som något spännande, och motgångar som ett sätt att utvecklas. Det är i mötet med andra människor, konsulter, kunder eller kollegor som Therese tror utvecklingen är som störst. 

Sofie Magnoy

Sofie Magnoy

Marknad & Kommunikation

Sofie är personen som hela tiden ligger steget före. Det gäller både på jobbet och när hon tävlar i Triathlon. För Sofie är det inte konstigare att vrålcykla till jobbet i full Tour de France-mundering, än när vi andra släpar oss till kaffemaskinen. Valspråk: svettas man inte är det inte värt att anstränga sig för. 

Karin Havsjö

Karin Havsjö

Ekonomichef

Karin älskar utmaningar. Möjligen förklarar detta varför hon ägnar en stor del av sin vakna tid åt barfotalöpning och siffror. För att få variation i vardagen möblerar hon om, eller cyklar en annan väg till jobbet och har som motto att allt kan förändras till det bättre. Hon bidrar ofta med annorlunda och kreativa infallsvinklar.

Anja Bränd

Anja Bränd

Faktureringsansvarig

Anja gillar siffror och löpning, både tillsammans och var för sig. Inte helt oväntat kan man se henne springa omkring i nordvästra Skåne, annars sitter hon på kontoret i Malmö och hanterar all fakturering och där snackar vi många siffror!

Hanna Appelgren

Hanna Appelgren

Assistent

Hanna är en kreativ tjej som gillar att ha många bollar i luften. Hon varvar ekonomiska termer och marknadsaktiviter med småbarnsliv och renoveringskaos. Hanna gillar utmaningar både på jobbet och på fritiden och trivs som allra bäst när hon har fullt upp och mycket människor runt omkring sig.

Malmö
Södra Förstadsgatan 2
211 43 Malmö
Sverige

+46 40 611 66 00