Palo Alto (HK USA)

Thomas Goreus

Thomas Goreus

VD Sverige & Koncernchef

Thomas är en orädd halvdansk med mottot "bättre att göra fel än att inte göra någonting alls". Som den obotlige optimist han är ser han möjligheter i alla situationer. Thomas är en professionell nätverkare - alltid angelägen om att skapa en bra affär för alla parter.

Shikhar Das

Shikhar Das

Business Development Manager, United States

Shikhar är lika ambitiös som han är godhjärtad. Han är en naturbegåvning när det kommer till nätverkande och relationsbyggande vilket gör att människor kommer ihåg Shikhar. På fritiden tillbringar han gärna sin tid med att läsa och lära sig mer om teknik, titta på sport och umgås med familjen.

Santanu "Shawn" Gupta

Santanu "Shawn" Gupta

Chief Delivery Officer

Shawn har bott och arbetat i Silicon Valley i 24 år. Hans motto är att förändring inte bara är oundvikligt, utan det är också nyckeln till innovation. Han vill utforska allt som kan utforskas, uppfinna allt som kan uppfinnas och ändra vad som behöver ändras för en bättre framtid.

Karin Havsjö

Karin Havsjö

Ekonomichef

Karin älskar utmaningar. Möjligen förklarar detta varför hon ägnar en stor del av sin vakna tid åt barfotalöpning och siffror. För att få variation i vardagen möblerar hon om, eller cyklar en annan väg till jobbet och har som motto att allt kan förändras till det bättre. Hon bidrar ofta med annorlunda och kreativa infallsvinklar.

Barbara Rufer

Barbara Rufer

Säljassistent, USA

När Barbara inte ser till att pappersarbetet är i ordning eller allt annat administrativt arbete är på plats tycker hon om att vandra i en av Kaliforniens många parker och upptäcka naturen. Hennes nästa utmaning är att bestiga Mount Shasta. När det är dåligt väder läser hon gärna en bra bok.

Palo Alto

530 Lytton Ave, 2nd Floor
Palo Alto, CA 94301
USA