Stockholm

Sami Bask

Sami Bask

Regionchef Stockholm

Sami har jobbat med ledarskap och försäljning i närmare 17 år och är en person som drivs av det personliga mötet. Att vara i hetluften och träffar kunder för att diskutera fram lösningar som kommer till nytta för både A Society som leverantör och A Societys kunder är något Sami trivs med. Förutom Stockholmsmarknaden där Sami varit verksam sedan 1998 har han också jobbat med outsourcingprojekt i och till framförallt Ryssland, Estland och Indien.  

Matiss Zervens

Matiss Zervens

Affärsområdeschef R&D Stockholm

Matiss tycker det är viktigt att se till helheten. Dessutom har han förmågan att i helheten även se detaljerna och det som saknas. Detta gör att Matiss har ovanligt bra koll på både stort och smått - inte helt oviktiga egenskaper i komplexa projekt.

Lars Hallberg

Lars Hallberg

KAM/Försäljning

Lars är både nyfiken och envis. Det innebär att han gärna antar nya utmaningar, dessutom ger han sig inte förrän uppdraget är löst till allas belåtenhet. Lars har en stor passion för teknik, försäljning och ledarskap och har alltid nära till ett skratt.

Erik Allard

Erik Allard

KAM/Försäljning

Erik är en kille som tar höjd. Inte bara för att han ständigt flyger mellan Visby och Stockholm, utan snarare för att han inte nöjer sig med annat än högsta kvalitet i sitt arbete. Han är professionell och förtroendeingivande och är inte rädd för att hantera eventuella problem. 

Tomas Lanneborn

Tomas Lanneborn

KAM/Försäljning

Tomas gillar att skapa sunda affärer för alla inblandade och älskar att leverera både i affärslivet så som i privatlivet. Att jobba med försäljning ser han som ett stort plus då han gillar den sociala biten mellan människor. På fritiden ägnar han sig att skjutsa och hämta hans två döttrar som tränar och tävlar i konståkning 5-6 dagar i veckan. Ett snabbare träningspass på gymmet hinner han också med innan arbetsdagen börjar. 

Stefan Ristic

Stefan Ristic

Agent

Stefan är en sportintresserad person, som framförallt gillar Boxning och Fotboll. Inom boxning har han lärt sig att ta emot slag och slå tillbaka vilket innebär att han gillar utmaningar i arbetet, uthållig och ger inte upp tills uppdraget är slutfört. Inom fotbollen lärde han sig att jobba i team vilket betyder att han är en team player, hjälpsam samt resultatinriktad. 

Ulrika Landström

Ulrika Landström

Marknad- och nätverkskoodinator

Ulrika har alltid nära till leendet och ser det mesta i positiv anda. Genom sin långa erfarenhet inom konsultvärlden i kombination med hennes sociala personlighet skapar hon ständigt nya kontakter. Hon gillar att ha många bollar i luften, både som administratör och jonglör. Ulrika ägnar sig gärna åt träning i olika former och åker gärna på olika träningsresor. När lugnet från de norrländska rötterna gör sig påmind kopplar hon gärna av med en bra deckare.

Stockholm
Kista Science Tower
Färögatan 33
164 51 Kista
Sverige