Konsult/Partner hos A Society

Vi på A Society riktar oss till de skickligaste konsulterna på marknaden och vi är bäst på att lösa konsultrelaterade behov. Hos oss kan du vara egenföretagare eller tillhöra ett konsultbolag, med den frihet som du vill ha, och samtidigt vara del av ett större sammanhang. A Society är konsulternas representant på konsultmarknaden och förser er kompetens med rätt och utvecklande uppdrag. 

Vi brinner för det vi gör och ser också till att det finns rätt förutsättningar för varje individ att lyckas genom att erbjuda rätt verktyg och support.

Registrera dig som konsult eller ditt konsultbolag i vårt nätverk idag för att ta del av alla våra uppdrag före alla andra! Du kommer även få inbjudningar till intressanta föreläsningar och event.

Är du redan registrerad hos oss och vill ändra ditt CV eller har flertalet CV du vill skicka in? Skicka ett mail till oss med ditt nya CV och ange dina kontaktuppgifter så uppdaterar vi uppgifterna åt dig i vårt system! Kontakta oss på denna mailadress.

 

Policy behandling av personuppgifter

A Society AB [inklusive våra dotterbolag] (nedan ”vi”) respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Våra vägledande principer är enkla. Vi kommer att vara öppna med vilka data vi samlar in och varför.

Vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med de bestämmelser som följer av vid var tid gällande personuppgiftslagstiftning inklusive EU:s allmänna dataskyddsförordning, EU 2016/679, (”GDPR”).

Innan du registrerar dig som konsult i vårt nätverk, ber vi dig läsa igenom vår policy som du hittar här.

Genom att klicka på knappen ”Skicka” när du registrerar dig, godkänner vår Integritetspolicy!

 

Registrera dig som konsult/PARTNER